راهنمای خرید و انتخاب بهترین چراغ مطالعه

در هنگام خرید چراغ مطالعه به چه نکاتی باید توجه کرد؟

چراغ مطالعه را باید یکی از وسایل کاربردی دانست که بهتر است در اتاق کار و اتاق مطالعه افراد وجود داشته باشد. خرید چراغ مطالعه شاید در ابتدا کار بسیار ساده‌ای به نظر برسد اما باید بدانید که بدون توجه به بسیاری نکات، نمی‌توانید خرید موفق و مناسبی داشته باشید. در این مطلب از بلاگ الورا قصد داریم به مهم‌ترین نکاتی که در هنگام خرید چراغ مطالعه باید به آن‌ها توجه کرد، اشاره کنیم. با ما تا انتها همراه باشید تا در خصوص این نکات اطلاعات بیشتری داشته باشید و بتوانید خرید مناسب‌تری داشته باشید.

راهنمای خرید چراغ مطالعه

اگر از شما بپرسیم که در هنگام خرید چراغ مطالعه به چه نکاتی توجه کرد، به چه نکاتی اشاره می‌کنید؟ بسیاری افراد به مواردی مانند قیمت و اندازه اشاره می‌کنند. اما باید بدانید که این‌ها تنها دو مورد از مواردی است که باید به آن‌ها توجه کنید. در ادامه در این خصوص به طور مفصل نکاتی را بیان خواهیم کرد و شما را با نکات مهمی که باید به آن توجه کنید، آشنا خواهیم کرد.

قیمت

شاید یکی از مهم‌ترین مواردی که افراد باید در هنگام خرید هر وسیله‌ای در نظر داشته باشند، قیمت است. معمولاً تمام اجناس را می‌توان به سه دسته ارزان قیمت، قیمت منطقی و مناسب و گران قیمت تقسیم کرد. اما باید بدانید که هر چه بیشتر پول بدهید، بیشتر آش خواهید خورد. این ضرب المثل در خصوص خرید چراغ مطالعه نیز صدق می‌کنید. بسیاری از چراغ‌ مطالعه‌هایی که قیمت نسبتاً بالایی دارند، امکانات و راحتی بیشتری برای افراد به ارمغان می‌آورند. همین مسئله باعث می‌شود که بگوییم، تنها قیمت پایین را به عنوان ملاک خرید چراغ مطالعه در نظر نگیرید و به امکانات، راحتی، میزان نور و آپشن‌های آن نیز توجه کنید.

نور چراغ مطالعه

دومین نکته که در هنگام خرید چراغ مطالعه باید به آن توجه کرد، نور چراغ مطالعه است. شاید برخی بپرسند که چرا نور چراغ مطالعه را باید یکی از مهم‌ترین مواردی که باید به آن توجه کرد، می‌دانیم. باید بدانید که نور مناسب در هنگام مطالعه و کار بسیار مهم است. از مواردی که باعث این اهمیت می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

جلوگیری از بروز مشکلات و آسیب‌های چشمی

وجود نور نامناسب در هنگام کار و مطالعه باعث می‌شود که به چشم افراد آسیب وارد شود. این آسیب می‌تواند در ابتدا خود را به شکل خستگی و سوزش نشان دهد. اما به مرور منجر به ایجاد سردرد و حتی رسیدن آسیب‌های بیشتر به چشم می‌شود. به همین دلیل اهمیت نور را نباید نادیده گرفت.

بهره‌وری بیشتر

باید بدانید که نور مناسب علاوه بر این که جلوی رسیدن آسیب به چشم را می‌گیرد، سبب می‌شود تا روحیه فرد مناسب باشد و او بتواند برای مدت طولانی‌تری بدون بروز مشکل کار یا مطالعه کند. همین امر سبب افزایش بهره‌وری خواهد شد.

جلوگیری از خستگی چشم

برخی کارهای دقیق و ظریف مانند خوشنویسی نیاز به دقت و تمرکز بالایی دارد. در صورتی که نور کافی در هنگام این کارها وجود نداشته باشد، افراد باید فشار بیشتری به چشمان خود وارد کنند و همین امر سبب خواهد شد تا زودتر چشم آن‌ها خسته شود.

حال که با اهمیت نور مناسب آشنا شدید، نوبت به آن رسیده که در خصوص نور به سه نکته مهمی که باید توجه داشته باشید اشاره کنیم. این نکات عبارتند از:

میزان نور

میزان نور را باید یکی از مهم‌ترین پارامترها برای انتخاب چراغ مطالعه مناسب دانست. چراغ مطالعه‌هایی که میزان نور آن‌ها بسیار زیادی یا بسیار پایین باشد و قابلیت تنظیم این نور، وجود نداشته باشد را نباید میان گزینه‌های مناسب قرار داد. به همین دلیل توصیه می‌کنیم که به نوردهی و میزان آن توجه داشته باشید.

جهت نور

مورد دیگری که باید به آن توجه کنید، جهت نور است. آیا می‌توان جهت نور چراغ مطالعه را به راحتی تغییر داد؟ آیا چراغ مطالعه مد نظر فضای بسیار بزرگی را بی جهت روشن می‌کند یا نور را روی قسمت مناسبی پخش خواهد کرد؟ آیا تغییر جهت نور در هنگام استفاده از این چراغ مطالعه ساده است؟ این‌ها سؤالاتی هستند که با یافتن پاسخ آن‌ها می‌توانید چراغ مطالعه مناسب از نظر جهت نور را پیدا کنید.

تنظیم نور

تنظیم میزان نور از دیگر مواردی است که باعث می‌شود یک چراغ مطالعه را مناسب یا غیر مناسب دانست. این مورد یکی از امکانات و آپشن‌هایی است که در همه چراغ‌های مطالعه وجود ندارد. اما در صورت وجود داشتن این آپشن، می‌توان از چراغ مطالعه استفاده بهتر و راحت‌تری کرد.

وزن چراغ مطالعه

وزن چراغ مطالعه شاید در ابتدا مورد مهمی نباشد، اما می‌تواند در هنگام جابه‌جایی مهم خواهد شد. چراغ مطالعه‌های بیش از حد سنگین می‌تواند برای افراد در هنگام جابه‌جایی مشکل ایجاد کند. همچنین باید بدانید که چراغ مطالعه‌های بیش از حد سبک هم در میان گزینه‌های مناسب قرار نمی‌گیرند. زیرا ممکن است به راحتی بیفتند و همین امر علاوه بر به هم زدن تمرکز افراد در هنگام کار و مطالعه، موجب شکستن لامپ و بروز مشکلات شود.

لامپ

نکته دیگری که در هنگام خرید چراغ مطالعه باید به آن توجه کرد، لامپ است. در خصوص لامپ باید به چند نکته توجه کرد. این نکات عبارتند از:

میزان مصرف

میزان مصرف برق را باید یکی از مهم‌ترین نکاتی دانست که در خصوص لامپ چراغ مطالعه باید به آن توجه کرد. باید بدانید که اگر مصرف لامپ چراغ مطالعه بالا باشد، علاوه بر این که باعث افزایش هزینه‌های جاری خانه یا محل کار می‌شود، می‌تواند باعث گرم‌تر شدن فضا شود. این نکته در ماه‌های گرم سال اذیت کننده خواهد بود.

قابلیت تعویض

لامپ برخی از چراغ مطالعه‌ها را نمی‌توان تعویض کرد یا مدل آن‌ها آن‌قدر کمیاب است که در صورت سوختن لامپ خرید یک چراغ مطالعه جدید گزینه بهتری محسوب می‌شود. به همین دلیل به این نکته نیز در هنگام خرید چراغ مطالعه باید توجه کرد.

نوع لامپ

باید بدانید که به طور کلی از 5 نوع لامپ مختلف در چراغ‌های مطالعه استفاده می‌شود. شاید برخی افراد تصور کنند که می‌توانند در صورت لزوم این لامپ‌ها را با یکدیگر تعویض کنند اما باید بدانید که تنها لامپ‌های رشته‌ای و کم مصرف هستند که می‌توان از آن‌ها به جای یکدیگر استفاده کرد. در صورتی که چراغ مطالعه شما از سایر انواع لامپ در آن استفاده شده باشد، این قابلیت را نخواهید داشت و باید از همان نوع لامپ برای آن استفاده کنید. این لامپ‌ها را در ادامه معرفی و بررسی خواهیم کرد.

لامپ رشته‌ای و کم مصرف

یکی از رایج‌ترین مدل‌های لامپی که در چراغ‌های مطالعه از آن‌ها استفاده می‌شود، لامپ‌های کم مصرف یا رشته‌ای هستند. باید بدانید که در اساس این دو نوع لامپ با یکدیگر تفاوت دارند اما همان‌طور که گفتیم، چون می‌توان از این لامپ‌ها به جای یکدیگر استفاده کرد، آن‌ها را در یک دسته قرار داده‌ایم. لامپ‌های رشته‌ای معمولاً گرمای نه چندان کمی تولید می‌کنند و نور آن‌ها به رنگ زرد است. از این لامپ‌ها می‌توان در ساعات عصر و شب برای مطالعه و کار استفاده کرد. اما باید بدانید که نور این لامپ‌ها بسیار فراگیر و پخش است و برای کارهایی که در آن‌ها به تمرکز بالایی نیاز دارید، مناسب نخواهد بود. این نوع لامپ‌ها را باید از ارزان‌ قیمت‌ترین انواع لامپ دانست و عمر آن‌ها حداکثر 1000 ساعت است.

حرارت لامپ رشته‌ای

لامپ‌های کم مصرف معمولاً گرمای کمتری دارند و نور آن‌ها به سفید نزدیک‌تر است. از این لامپ‌ها هم می‌توان برای ساعات عصر و شب استفاده کرد. عمر بالاتر و مصرف انرژی کمتر از مزایای استفاده از این لامپ‌هاست. اما این لامپ‌ها را هم نمی‌توان به عنوان لامپ مناسبی برای داشتن تمرکز معرفی کرد.

لامپ فلورسنت

لامپ فلورسنت یکی دیگر از انواع لامپ‌هایی است که از آن‌ها در چراغ‌های مطالعه استفاده می‌شود. این لامپ‌ها نوری نزدیک‌تر به نور روز ایجاد می‌کنند و به همین دلیل می‌توان از آن‌ها به راحتی استفاده کرد. گرمایی که این لامپ‌ها ساطع می‌کنند بسیار کمتر از لامپ‌های رشته‌ای است و طول عمر آن‌ها در حدود 11 برابر لامپ‌های رشته‌ای است. اما توجه داشته باشید که در این نوع لامپ‌ها که بسیار شبیه لامپ‌های عادی کم مصرف هستند، جیوه به کار رفته و در صورت شکستن می‌توانند برای سلامتی افراد خطرناک باشد. به همین دلیل باید در هنگام دور انداختن آن‌ها احتیاط بیشتری داشته باشید.

لامپ هالوژن

لامپ‌های هالوژن نوع دیگری از انواع لامپ است که در چراغ مطالعه‌های مختلف از آن‌ها استفاده می‌شود. این لامپ‌ها را می‌توان یکی از بهترین انواع لامپ‌ها برای مطالعه دانست. طول عمر بالاتر از لامپ‌های رشته‌ای در کنار مصرف کمتر باعث شده تا بتوان آن‌ها را لامپ‌های مناسبی دانست. این نوع لامپ‌ها نور درخشانی دارند و برای کارهایی که به تمرکز نیاز دارند نیز مناسب هستند. تنها عیب استفاده از این لامپ‌ها میزان گرمای بالایی است که تولید می‌کنند.

لامپ‌های LED

چراغ‌های مطالعه‌ای که در آن‌ها از لامپ‌های LED استفاده شده را باید در میان چراغ مطالعه‌های جذاب قرار داد. این لامپ‌ها باعث می‌شوند که طراحان بتوانند طرح‌های زیبا‌تر و شیک‌تری را تولید کنند. نور لامپ‌های ال ای دی تنها فضای خاصی را به صورت متمرکز روشن می‌کنند و در جهتی که شما دوست دارید، نور پخش می‌کنند. این لامپ‌ها به دلیل نوع نوری که تولید می‌کنند، به چشم‌ها فشار نمی‌آورند. از دیگر مزایای استفاده از لامپ‌های ال ای دی می‌توان به عمر بسیار بالا و نزدیک 25 هزار ساعت، مصرف برق کمتر و تولید نور مناسب‌تر اشاره کرد. تنها عیب این لامپ‌ها قیمت بالای آن است که در هنگام تعویض می‌تواند باعث بروز مشکل شود.

لامپ‌های فول اسپکتروم

چراغ مطالعه‌هایی که در آن‌ها از لامپ فول اسپکتروم استفاده شده را باید بهترین گزینه برای افرادی دانست که باید به جزئیات توجه بسیار بالایی داشته باشند. این نوع لامپ‌ها می‌توانند طیف نور الکترومغناطیسی را از مادون قرمز تا فرابنفش پوشش دهند و همین امر باعث افزایش وضوح دید خواهد شد.

شدت روشنایی

شدت روشنایی مورد دیگری است که باید به آن توجه ویژه‌ای کرد. شاید برخی افراد تصور می‌کنند که وات لامپ نشان دهنده میزان روشنایی تولید شده توسط لامپ است اما باید بدانید که روشنایی لامپ‌ها با واحد لومن سنجیده می‌شود و نه واحد وات. به همین دلیل باید در خصوص شدت روشنایی نیز اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید گزینه‌های مناسب را خریداری کنید. برخی چراغ‌های مطالعه آپشنی به نام دیمر دارند که توسط آن می‌توان میزان روشنایی تولید شده توسط آن را کاهش یا افزایش داد. اما همه چراغ‌های مطالعه این قابلیت را ندارند و به همین دلیل بهتر است از میزان مناسب شدت روشنایی مطلع باشید. برای این که بتوانید شدت روشنایی مناسب را متوجه شوید و چراغ مطالعه مناسب را پیدا کنید، باید با مفاهیمی مانند لومن و بوکس آشنا باشید.

شار نوری

شار نوری در حقیقت به میزان روشنایی تولید شده توسط منبع نور که در این مطلب همان لامپ است، اشاره دارد. واحد اندازه گیری شار نوری لومن است که با علامت اختصاری (lm) مشخص می‌شود. باید بدانید که روشنایی مناسب برای میز کار و مطالعه در بین 1000 تا 1400 لومن است.

شدت روشنایی

در تعریف علمی شدت روشنایی آمده است که به میزان شار نوری که به یک متر مربع می‌رسد، شدت روشنایی گفته می‌شود و به آن لوکس می‌گویند که با حروف اختصاری (lux) مشخص می‌شود. پس باید بگوییم که هر لوکس میزان مقدار شار نوری تقسیم بر سطح است. پس از چراغ مطالعه شما 1000 لومن نور تولید می‌کند و سطح میز شما 5 متر مربع است، میزان و شدت روشنایی 200 لوکس است.

دمای رنگ

نکته دیگری که باید در خصوص لامپ چراغ مطالعه به آن توجه داشت، دمای رنگ است. دمای رنگ در حقیقت واحد اندازه گیری گرمی یا خنکی بصری نور سفید است و با واحد کلوین که با علامت اختصاری k مشخص شده است، اندازی گیری می‌شود. هر چه میزان کلوین بالاتر باشد، نور خنک‌تر و آبی‌تر به نظر می‌رسد و هر چه پایین‌تر باشد، نور را باید گرم‌تر دانست. اهمیت دمای رنگ آنجایی مشخص می‌شود که این عامل می‌تواند روی محیط اطراف تأثیرگذار باشد. باید بدانید که نورهای سردتر می‌توانند مغز را فعال‌تر کنند، بهره‌وری را افزایش دهند و در هنگام کار به چشم آسیب کمتری وارد کنند. دمای نور از 1000 تا 3000 کلوین را سفید گرم و از 4000 تا 5500 کلوین را سفید سرد می‌دانند. پس با توجه به موارد گفته شده بهتر است به دمای رنگ لامپ توجه داشته باشید و به سراغ لامپ‌هایی بروید که نور تولید شده توسط آن‌ها از 4000 کلوین بالاتر باشد.

کیفیت ساخت

کیفیت ساخت را باید یکی دیگر از مهم‌ترین نکاتی دانست که در هنگام خرید چراغ مطالعه توجه به آن می‌تواند سبب خرید گزینه مناسب‌تری شود. هر چه از متریال‌های بهتری برای ساخت این محصولات استفاده شده باشد، عمر بالاتری دارند و می‌توانید برای مدت طولانی‌تری از آن‌ها استفاده کنید. بسیاری از چراغ مطالعه‌های پلاستیکی ارزان قیمت به راحتی می‌شکنند و افراد را مجبور می‌کنند که دوباره اقدام به خرید چراغ مطالعه کنند. پس توجه به کیفیت ساخت را نباید از یاد برد.

محیط و نوع استفاده

محیط و نوع استفاده مورد دیگری است که اهمیت بالایی دارد. برخی چراغ مطالعه‌ها رومیزی هستند و برخی دیگر را باید روی دیوار نصب کرد. همچنین باید بدانید که این چراغ مطالعه را در چه محیطی می‌توانید استفاده کنید. به عنوان مثال چراغ مطالعه‌های رومیزی را نمی‌توان در تمام محیط خانه به راحتی مورد استفاده قرار داد اما جابه‌جایی آن‌ها ساده است. چراغ مطالعه‌های دیواری را می‌توان در اتاق به راحتی مورد استفاده قرار داد اما جابه‌جا کردن آن‌ها بسیار سخت است و نیاز است که بخش دیگری از دیوار خانه را برای نصب آن سوراخ کنید. به همین دلیل قبل از این که اقدام به خرید چراغ مطالعه کنید، بدانید که می‌خواهید چه نوعی باشد و از آن در کجا استفاده کنید.

امکانات

برخی از چراغ مطالعه‌ها، علاوه بر تأمین نور، امکانات دیگری نیز دارند. این امکانات می‌تواند شامل موارد مختلفی مانند سنسور تنظیم نور، هوشمند بودن و حتی داشتن درگاه USB برای شارژ گوشی باشد. به همین دلیل به امکانات آن‌ها توجه کنید تا بتوانید از این محصول برای کارهای بیشتری استفاده کنید. در ادامه چند نوع از امکاناتی که می‌توان در برخی چراغ‌های مطالعه مشاهده کرد را با هم بررسی خواهیم کرد.

نمایشگر دیجیتالی

برخی از چراغ مطالعه‌ها به نمایشگر دیجیتالی مجهز هستند. این نمایشگر می‌تواند اطلاعات متفاوتی مانند دمای محیط، ساعت، تاریخ و حتی میزان شارژ در چراغ مطالعه‌های بی سیم را نمایش دهد. در صورتی که دوست داشته باشید روی میز کار خود از این امکانات استفاده کنید، می‌توانید چراغ مطالعه‌ای با نمایشگر دیجیتالی خریداری کنید.

شارژر

وجود درگاه اتصال شارژر در پایه چراغ‌های مطالعه می‌تواند سبب شود که دیگر نیازی به استفاده از پریز برق برای شارژ کردن گوشی خود نداشته باشید. همچنین در برخی چراغ مطالعه‌ها که معمولاً قیمت بالاتری دارند، شارژر بی سیم نیز وجود دارد که افراد بتوانند با راحتی بیشتری این کار را انجام دهند.

سازمان دهنده

در قسمت پایه بعضی چراغ‌ مطالعه‌ها، سازمان دهنده‌هایی برای قرار دادن مداد و خودکار و سایر وسایل وجود دارد. در صورتی که میز کوچکی دارید و نمی‌خواهید آن را شلوغ کنید، می‌توانید از این نوع چراغ مطالعه‌های دو منظوره استفاده کنید.

4- دیمر

دیمر قطعه‌ای است که توسط آن می‌توان میزان نور خروجی چراغ‌های مطالعه را کاهش یا افزایش داد. وجود این آپشن در چراغ مطالعه باعث خواهد شد که شما قابلیت تنظیم نور را با توجه به نیاز خود داشته باشید.

سنسور

برخی چراغ مطالعه‌های که قیمت کمی هم ندارند، به سنسور مجهز هستند و نور لازم برای محیط را با توجه به میزان نور موجود تنظیم می‌کنند. این قابلیت هم بسیار کاربردی و جذاب است.

نحوه تأمین انرژی

چراغ مطالعه‌ها را باید از نظر نحوه تأمین انرژی نیز مورد بررسی قرار داد. در حقیقت چراغ‌های مطالعه از این نظر به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند. این دو نوع و مزایای و معایب هر کدام را در ادامه با هم بررسی خواهیم کرد.

چراغ مطالعه سیم دار

اولین روش تأمین انرژی مورد نیاز چراغ مطالعه استفاده از سیم است. این نوع چراغ‌های مطالعه را نمی‌توان به راحتی در همه جا استفاده کرد، زیرا ممکن است از پریز دور باشند و سیم آن‌ها به پریز برق نرسد. اما مزیت آن‌ها در استفاده ساده، عدم تغییر میزان نوردهی و شدت آن و راحتی است.

چراغ مطالعه بی سیم

چراغ مطالعه بی سیم را باید نوع دیگر چراغ مطالعه از نظر تأمین انرژی دانست. این نوع چراغ مطالعه را می‌توان به راحتی در همه جای خانه استفاده کرد. اما این نوع چراغ مطالعه دو عیب بزرگ دارد. اولین مورد کاهش شدت نور در زمان کاهش میزان شارژ است. همچنین پس از چند سال استفاده ممکن است به باطری آن‌ها آسیب وارد شود و همین امر می‌تواند در مدت زمانی که می‌توانند روشن بمانند، تغییر ایجاد کند و آن را کاهش دهد. نکته منفی دیگر این است که ممکن است در وسط کار باطری آن‌ها تمام شود و شما مجبور باشید تا شارژ شدن مجدد آن‌ها منتظر بمانید.

قابلیت‌های ساختاری

چراغ‌های مطالعه از نظر ساختاری می‌توانند بسیار با یکدیگر متفاوت باشند. هر کدام از این مدل‌ها ویژگی‌های مخصوص به خود را دارد که توجه به این ویژگی‌ها می‌تواند به افراد در انتخاب گزینه بهتر کمک کند. از مهم‌ترین قابلیت‌های ساختاری چراغ‌های مطالعه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

گردنی قابل تنظیم

وجود گردنی قابل تنظیم که انعطاف خوبی هم دارند، می‌تواند سبب شود تا شما به راحتی بیشتری نور را بر قسمت مورد نظر خود بتابانید و حتی زاویه تابش نور را نیز تغییر دهید. این قابلیت مخصوصاً برای کسانی که کارهایی مانند طراحی می‌کنند و نیاز دارند که زاویه تابش نور را تغییر دهند، بسیار مهم است.

گیره دار

چراغ مطالعه‌هایی که گیره دارند را می‌تواند به بخش‌های متفاوت میز نصب کرد. این قابلیت برای افرادی که روی میزشان جای کمی دارند، بسیار کاربردی و مهم است. زیرا توسط این گیره کوچک می‌توان آن‌ها را به گوشه‌های میز متصل کرد.

ذره‌بین دار

برخی چراغ‌های مطالعه به ذره‌بین مجهز هستند. این قابلیت برای کسانی که کارهای دقیق و حساس می‌کنند، می‌تواند راحتی بیشتری به ارمغان بیاورد.

بنکر

برخی چراغ مطالعه‌ها هستند که ظاهری کلاسیک و قدیمی دارند و به بنکر مجهز هستند. بنکر در حقیقت همان زنجیری است که می‌توان از آن برای خاموش و روشن کردن چراغ مطالعه استفاده کرد. این نوع چراغ‌های مطالعه زیبایی بالایی دارند و می‌توانند به میز شما جلوه‌ای خاص دهند.

اندازه

اندازه مورد دیگری است که باید در هنگام انتخاب چراغ مطالعه به آن توجه کنید. در خصوص این مورد نمی‌توان استاندارد و معیار خاصی بیان کرد. هر فرد باید با توجه به نیاز، سلیقه و فضای میز خود در این خصوص تصمیم‌گیری کند.

ارتفاع

ارتفاع چراغ مطالعه نیز مورد دیگری است که در هنگام انتخاب چراغ مطالعه باید به آن توجه داشته باشید. این مورد نیز کاملاً به نیاز، کار و سلیقه افراد بستگی دارد. اما توجه به آن را نباید از یاد برد.

در پایان

بسیاری افراد تصور می‌کنند که خرید چراغ مطالعه بسیار ساده است. اما باید بدانید که خرید چراغ مطالعه نیاز به داشتن اطلاعات است. عدم توجه به برخی نکات سبب می‌شود تا شما انتخاب مناسبی نداشته باشید و چراغ مطالعه خریداری شده توسط شما کارایی مناسبی نداشته باشد و نتواند به خوبی نیازهای شما را برطرف کند. به همین دلیل باید به نکات متفاوتی مانند قیمت، اندازه، وزن، جنس، میزان نور، لامپ و بسیاری موارد دیگر که در این مطلب به آن‌ها اشاره شده است، توجه داشته باشید.

Up